Over JHL Group

De familie Lekkerkerk is sinds 1800 actief in de tuinbouw. Met ingang van 1985 hebben wij ons gespecialiseerd in potgerbera's. In 2001 is de JHL Group opgericht door Hans en Elly Lekkerkerk. Wij ontwikkelden het gehele traject van veredeling, vermeerdering en productie. Deze hebben wij in drie afzonderlijke locaties ondergebracht.

Wij zijn opgegroeid met de wil om op duurzame wijze een uitstekend product te maken waar de volgende schakel in de keten iets mee kan. Om dat te bereiken houden we alles in één hand. Bij elke stap in het proces beslissen we: zelf doen of onderbrengen bij een externe specialist.

Wij zijn een familiebedrijf. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheid ten opzichte van zichzelf, elkaar, het bedrijf en de klant. Iedereen is maximaal betrokken bij het bedrijf, maar blijft zichzelf. Eigenzinnig maar nuchter werken we aan kwaliteit in elk opzicht.

Elk type afzetkanaal kan bij ons en onze samenwerkingspartners terecht voor de juiste producten van de juiste kwaliteit in elke orderomvang en in elke leverfrequentie. Elke klant is belangrijk en kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Klik hier voor meer informatie.

Klik op het logo om onze kernwaardes te zien.