Veredeling potgerbera's

Door trends in de handel en bij de eindconsument te volgen, vormen wij ons een beeld van de toekomstige vraag. Dit is de ene pijler onder ons proces van selectie, veredeling en zaadproductie.

De andere pijler zijn de eigenschappen van de plant zelf. Wij stellen ons de vraag: wat is goed, wat kan beter. Het gaat vaak om kleine verbeteringen. Door jarenlang details te verbeteren, ontstaat er uiteindelijk een geheel nieuw topproduct.

Eén van onze vestigingen is gespecialiseerd in zaadproductie. Bij het selecteren, kruisen en veredelen letten we onder meer op bloemvorming, bloeiduur, stevigheid van stelen en bladeren, resistentie tegen ziektes en levensduur.

In de loop der jaren hebben wij veel nieuwe rassen en varianten potgerbera's ontwikkeld met een stevige, compacte bouw en een lange en rijke bloeiduur.

JHL houdt veredeling, vermeerdering en productie in één hand om klanten in elk traject het beste resultaat te bieden. Wij zijn breeders van de eigen merken ‘Colour Game®’ en ‘Grandèra®’. Voor de wereldwijde verkoop van onze zaden, onder het merk Revolution®, werken wij samen met KieftSeed. Zij zijn specialisten op dit gebied en overal ter wereld aanwezig.

Klik hier voor een actueel overzicht van het assortiment.

Verkoop van zaden gaat via onze partner KieftSeed. Voor meer informatie: info@kieftseeds.com of sales@jhlgroup.nl